Parodia me fenomenin Ronaldo që po çmend rrjetin (Video)

Twitteri mbetet pa më të voglin dyshim platforma e rrjeteve sociale, ku videot bëjnë xhiron e botës.

E tillë është edhe një sekuencë e shkurtër, që ka për protagonist fenomenin brazilian Ronaldo. Një parodist gjatë momentit që Ronaldo ishte pozicionuar në rolin e analistit para ndeshjes së Brazilit e ka filmuar atë nga televizori dhe duke ndërthurur gjestet e fenomenit me lëvizje të vetat prodhon një skenë me nota të larta humori.

Për më tepër shihni videon:

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet