Para 20 vite kur turqit në Izmir mbanin protesta në përkrahje të Kosovës kundër dhunës serbe (Video)

Një video nga arkivi i kanalit shtetërorë te Shqipërisë (TVSh) tregon se si para 20 vite turqit dhe diaspora shqiptare në qytetin e Izmirit kanë mbajtur protesta masive në përkrahje të Kosovës kundër dhunës serbe gjatë vitit 1998, njofton Gazeta e Re.

Ne këtë proteste me moto: “KOSOVË JEMI ME TY” morën pjesë edhe politikan e sportistë të njohur turk.

https://www.facebook.com/tregohunitedrjete/videos/791982194571078/

Kategoritë
DIASPORALajme