Papagalli i madh ndërpreu stërvitjen e ekipit kombëtar brazilian dhe u ul në kokën e futbollistit (Video)

Në seancën e djeshme stërvitore të ekipit kombëtar të futbollit të grave në Brazil, pamë një skenë vërtet të pazakontë.

Gjatë stërvitjes në Rio de Janeiro, një papagall i madh ra në kokën e Bruno Benties dhe një nga trajnerët arriti ta hiqte atë me ndihmën e një topi.

Siç theksoi lojtarja me përvojë 34-vjeçare e mbrojtjes, kjo makau blu-verdhë është “shtëpia” në stërvitje, por ajo kurrë nuk guxoi të “rri” me lojtarët në këtë mënyrë.

“Ky papagall jeton në një apartament afër fushës dhe është një person i rregullt në seancat tona të trajnimit. Ai kryesisht na shikon nga dhomat e zhveshjes ose nga traversa, por dje ai vendosi të na njihte më mirë”, tha Benties i cili nuk u panik kur papagalli gati një metër i gjatë ra në tokë kokë

“Unë jam më i gjati në fushë, mbase kjo është arsyeja pse ai vendosi të më zgjidhte. Unë nuk u tremba. Përkundrazi, unë isha i lumtur. Ata thonë se është lumturi kur një mollëkuqe zbret mbi ty, dhe çfarë të thuash kur një papagall kaq i bukur e bën atë?”, Bëri me shaka Benties.

Kategoritë
Sport

Të ngjajshmet