Panda simpatike i gëzohet dëborës si një fëmijë (video)

Në Kinë verilindore, më saktësisht në qytetin Harbin, bora ra para fundit të tetorit.

Pandat në kopshtin zoologjik u gëzuan si fëmijë dhe po ashtu u argëtuan si fëmijë. Shikoni se ë’bën njëra prej tyre…

Pandas enjoy first snow of the season

NO COMMENT | Pandas excited by the first snow of the season in Chinawww.euronews.com/nocomment

Publiée par Euronews English sur Mardi 30 octobre 2018

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet