Osmani thotë se votat e Listës Serbe do të jenë të rëndësishme

Vjosa Osmani nga LDK-ja ka thënë se bashkë me Lëvizjen Vetëvendosje do t’i marrin 61 ose më shumë deputetë.

Në Rubikon të KTV-së, megjithatë, ka thënë se do të jenë të rëndësishme votat e Listës Serbe.

“Bashkë me pakicën do arrijmë qeveri stabile me 2 të 3”, tha ajo.

Pjesëmarrjen e Listës serbe, si juriste, e sheh të rëndësishme.

“Ta zëmë ministrat jo doemos duhet të jenë të Listës serbe por duhet gjithsesi që të jetë vota e tyre”, tha ajo.

“Është me rëndësi të diskutojmë me të gjithë, pra përfshirë Listën Serbe. Nëse shumica në 10 ulëset e deputetëve serbë janë nga ata, duhet t’i kemi parasysh votat e tyre, kështu thotë Kushtetuta jonë”, tha ajo.

Osmani ka folur edhe për kontratën me ContourGlobal, e ka vlerësuar si të rrezikshme dhe ka thënë se s’do të përkrahet.

“Nesër dy partitë politike do të diskutojmë për këtë çështje”, tha ajo.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet