“OECD radhit Turqinë në vendin e tretë të ekonomive më pak të ndikuara nga koronavirusi”

Berat Albayrak bëri të ditur se sipas parashikimeve të Organizatës për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (OECD) pas Kinës dhe Koresë së Jugut, vendi i tretë më pak i ndikuar nga koronavirusi i tipit të ri (Covid-19) është Turqia.

Ministri i Thesarit dhe Financave Berat Albayrak bëri të ditur se sipas parashikimeve të Organizatës për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (OECD) pas Kinës dhe Koresë së Jugut, vendi i tretë më pak i ndikuar nga koronavirusi i tipit të ri (Covid-19) është Turqia.

Duke postuar një video të parashikimeve të OECD për parashikimin e rritjes ekonomike për vitin 2020, ministri Albayrak shkroi: “Falë ekonomisë sonë të fuqishme ky parashikim do të ndryshojë më për të mirë. Në këtë luftë u jemi mirënjohës të gjithë personelit tonë shëndetësor dhe punonjësve tani që nuk e braktisën prodhimin”.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet