OBSh-ja dhe Gjermania i dhurojnë ShSKUK-së donacion prej 2 milionë € në luftë kundër Covid-19

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSh) në bashkëpunim me Qeverinë e Republikës Federale të Gjermanisë i kanë dhuruar donacion: pajisje dhe produkte mjekësore në vlerë prej mbi 2 milionë euro Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK).

Ministri në detyrë, Armend Zemaj, me këtë rast ka falënderuar qeverinë gjermane për ndihmën e dhënë duke shtuar se këto pajisje do të lehtësojnë punën për ruajtjen e shëndetit të qytetarëve të Republikës së Kosovës.

“Ky është donacioni i radhës i miqve të Kosovës i partnerëve tanë, qeverisë gjermane. Ky donacion përmban shumë pajisje në vlerë prej 2.17 milionë euro më fokus luftën kundër Covid-19”.

“Shpreh falënderimin e MSh-ja për këto pajisje që do të lehtësojnë punën për ruajtjen e shëndetit të qytetarëve të Republikës së Kosovës. Faleminderit edhe OBSh për shërbimin korrekt”.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi