Nuk votohet rezoluta e VV-së për vazhdimin e anëtarësimit të Kosovës në organizata ndërkombëtare

Deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk votuan për rezolutën e propozuar nga Lëvizja Vetëvendosje ndaj kryeministrit Avdullah Hoti që të vazhdojë aplikimet për anëtarësim të vendit në.

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka bërë të ditur se nuk ka korum për të votuar këtë projekt-rezolutë për shkak se ka mungesë të deputetëve.

“Në sallë janë 46 deputetë dhe nuk ka korum për votimin e kësaj projektrezolute”, deklaroi Osmani.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet