Nuk nderohen dëshmorët vetëm në varreza e përmendore në ditë të caktuara historike

Nga Sylejman Çerkezi

Nuk nderohen dëshmorët vetëm në varreza e përmendore në ditë të caktuara historike por në përgjegjësitë publike që i keni marrë si detyrë. Pushtetarët me qëndrimet dhe veprimet e tyre duhet ta dëshmojnë pikërisht prej zyrave këtë epitet pompoz. Kolegë, dritën e fytyrave dhe emrave të tyre që po i qëndroni përpara me përulje të merituar ju po u’a errësoni.
Ata Zoti i ka përzgjedhë nga mesi ynë e ju justifikojini veprimet konformiste me vepra konkrete.


Vërejtje: Qëndrimet e autorëve nga kjo rubrikë, nuk domethënë që përfaqësojnë në mënyrë automatike edhe qëndrimet e redaksisë. Megjithatë, njohja e këtyre qëndrimeve është në interes të lexuesve, prandaj edhe publikimi i tyre. Për rrjedhojë autorët mbajnë përgjegjësi të plotë për sa u përket qëndrimeve rreth çështjeve të shtjelluara në fjalë.

Kategoritë
OPINIONEOpinione - Ballina

Të ngjajshmet