Nuk janë robotë, janë japonezë (Video)

Një video në YouTobe, shfaq veç tjerash, gjithë talentin, përkushtimin dhe disiplinën që kanë japonezët si popull – përcjell Gazeta e Re. Saktësia dhe preciziteti i tyre dëshmohet në mënyrë të shkëlqyet në këtë video. Shikojeni dhe mahnituni:

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet