Nju Jork, artisti që mbulon vrimat me mozaikë (Foto)

Ai vishet si punëtor dhe shkon për të mbuluar vrimat në rrugët e Manhatanit dhe Brooklyn, në Nju Jork, me mozaikë të mrekullueshëm.

Ky është Jim Bachor, artisti 54-vjeçar tashmë i njohur për sjelljen e artit të njëjtë në rrugët e Çikagos, në shtetin e Illinois.

“Vrimat janë të vërteta e universale”, tha ai për ‘The Post’.  – Askush nuk i do ato, të gjithë i urrejnë, mendoj se është kënaqësi për të ndriçuar ditën e dikujt në mënyrën më të papritur”.

Ndër shifrat e zgjedhura nga Bachor ka referenca për markat e njohura të modës, markat e cigareve dhe madje edhe presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump.

Kategoritë
Kulturë

Të ngjajshmet