Njëra nga portieret më të mira në botë shkrin akullin nën këmbë

Mikayla Demaiter (19) është një nga portieret më të bukura në botë dhe shumë thonë se ajo shkrin akullin.

Ajo është pjesë e ekipit të hokejit mbi akull Chatham nga Ontario, Kanada.

Megjithëse ka ofertën për t’u angazhuar në aktivitete të tjera, të tilla si modelimi, ajo nuk heq dorë, teksa në Instagram ka më shumë se 125.000 ndjekës.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet