Një skenë nga një film horror në Itali. Kjo është mënyra se si tifozët kërcënojnë drejtuesit e klubit me vdekje

Një pamje mahnitëse vjen nga Italia. Tre kryqe dhe një kokë derri e prerë nuk janë një grup i një filmi horror të lirë, por diçka që zbardhi në lëndinën e Livorno.

Gjegjësisht, klubi nga Toskana ka kohë që po lufton me probleme të mëdha financiare dhe luan radhë më të ulëta të futbollit, dhe tifozët fajësojnë Menaxhmentin për këtë.

Për të shprehur pakënaqësinë e tyre dhe për të kërcënuar tre drejtorët e klubit, tifozët gozhduan tre kryqe në terren dhe vendosën një kokë derri të prerë para tyre.

Në banderolën pas kryqeve ata shkruanin “Ju do të paguani, ju do të paguani gjithçka”.

Kategoritë
Sport

Të ngjajshmet