Një qytetar në Lipjan e ka prishur fletëvotimin, por paraprakisht ua ka lënë një mesazh politikanëve në fletëvotim (Foto)

Pasi ua ka vendosur nga një tik në secilin prej katrorëve të kandidatëve për kryetarë të Komunës së Lipjanit, e ka bërë edhe një katror tjetër dhe në vend të emrit të kandidatit dhe subjektit politik e ka shkruar: “Asnjëra nuk e meriton”.

Kategoritë
LajmeVendiZgjedhjet Lokale 2017

Të ngjajshmet