Një peshk i rrallë kapet në Borsh (Foto)

Një peshk i rrallë i llojit “Dental” ka rënë në grepat e disa peshkatarëve amatorë sot në bregun e Borshit, në Vlorë. Peshku peshonte 12 kg dhe është i rrallë për ujërat e detit Jon.

Kategoritë
KurioziteteTë ndryshme

Të ngjajshmet