Një person me Covid-19 nuk respekton rekomandimet për vet-izolim

Policia në Mamushë ka iniciuar procedurë ndaj një personi, pasi që i njëjti nuk ka respektuar rekomandimet e IKSHP-së për vet-izolim, pasi që ishte pozitiv me Covid-19 dhe nuk është hasur në shtëpi.

Lidhur me rastin është njoftuar prokurori.

Kategoritë
LajmeVendi