Një metodë shumë e lehtë që ju pushon dhimbjen e kokës për 20 minuta

Një metodë shumë e lehtë që ju pushon dhimbjen e kokës për 20 minuta

Njerëzit, të cilët vuajnë nga migrena, e dinë se kjo është një dhimbje e tmerrshme dhe nuk është diçka që shërohet lehtë.

Harroni dhimbjet dhe provoni këtë recetë të thjeshtë dhe shpëtoni nga dhimbjet në kokën tuaj në minuta!

Pak njerëz e dinë se ekziston një metodë që ndihmon praktikisht. Kjo është një metodë e mjekësisë tradicionale dhe popullore, e cila është sot më e kritikuar se e mbështetur.

Kinezët këtë metodë e quajnë  “mashtrim i akullit”, kjo në fakt është një teknikë akupunkture.

Ajo që ju duhet të bëni është shumë e thjeshtë. Siç është cekur edhe në foton e mëposhtme tek nyja e parë e ashtës kurrizore ju duhet të vendosni një qese të mbushur me akull, të cilën duhet ta mbani për 20 minuta në atë pjesë.

Pjesa e përmendur ndryshe quhet edhe si “Feng Fu spot” (pika e kuqe e përmendur në foto).

Në fillim ju vije pak ftohtë por kjo do të kalojë shumë shpejt pasi që pjesa e qafës adaptohet më shpejt.

Në anën tjetër kinezet këtë metodë shpesh përdorin edhe kur nuk kanë dhimbje koke, kjo metodë mund të aplikohet edhe tek ata që kanë probleme me gjumë, nëse ju e aplikoni këtë trajtim çdo ditë për 1 javë do të vëreni se gjumi juaj do të përmirësohet dukshëm, transmeton Gazeta e Re.

Kategoritë
FamiljeShëndetësi

Të ngjajshmet