Një kosovari i arrinë arma me postë, i dërgohet nga një shtetas serb!

Në raportin 24- orësh të policisë është raportuar edhe për import, eksport, furnizim, transportim, prodhim dhe këmbim i paautorizuar i armëve.

Në Mitrovicë, është dërguar një armë përmes postes, nga i dyshuari shtetas i Serbisë, për të dyshuarin mashkull kosovar.

Mitrovicë 06.10.2020-14:00.  Raportohet për një paketë me një armë të dërguar përmes postës nga i dyshuari mashkull serb, shtetas i Serbisë për të dyshuarin mashkull kosovar. Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shteti, rasti vazhdon të hetohet”, njofton Polica e Kosovës.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet