Një fokë ju “kërcënon” me thikë (Video)

Videoja e Manu’uaa, një fokë femër e lindur në shkurt, e cila shihet duke mbajtur një thikë portokalli në gojën e saj, po bën xhiron e botës.

Videoja është filmuar në Hawaii dhe Manu’uaa del nga uji me thikën në gojë, ndërsa ata që e filmojnë thërrasin: “Është një thikë!”

Manu’uaa më pas e hedh objektin e mprehtë në ujë. Eskspertët thonë se fokat nuk janë domosdoshmërisht të vetëdijshme për rreziqet e objekteve që gjejnë në mjedisin e tyre”.

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet