Një burrë ”lakuriq” ndoqi një derr të egër që vodhi laptopin e tij

Një nudist në Berlin përjetoi një siklet të lehtë ndërsa rrezet e diellit pasi një derri i egër i vodhi çantën në të cilën po mbante një laptop dhe iku me të. Burri e hodhi veten për të gjuajtur kafshën e djallëzuar ndërsa nudistët e tjerë e shikuan duke qeshur.

Aktorja Adele Landauer filmoi një situatë të pazakontë në sundeckun e njohur Teufelssee dhe e postoi atë në Facebook.

“Natyra godet mbrapa”, bëri shaka ajo, duke shtuar se protagonisti kryesor i historisë qeshi të gjitha.

“Ai bëri më të mirën. Unë i tregova fotot, qeshi dhe më lanë t’i postoj”, ka shkruar ajo.

Kategoritë
FunTë ndryshme