Nisma kapet me PDK-në në Malishevë: Në vitin 2013-të na keni quajtur parti e mahallës, keni pësuar humbje

PDK-ja dhe Nisma Socialdemokrate kanë filluar një betejë për votat e Malishevës

Zyrtari i Nismës, Vesel Krasniqi ka thënë se PDK-në e ka kapur paniku pasi që ai shton se Nismës po ju bashkohen elektorati i PDK-së.

“Paniku që ka kapluar PDK-n ku elektorati i saj çdo ditë e më shumë po bashkohen ME ÇLIRIMTARËT, këtë e dëshmojë dega e PDK-s në Malishevë sot në një konferencë. Ju rikujtojmë z.Kilaj kur ju keni deklaruar në vitin 2013 se NISMA është parti e mahallave, juve ju kemi shkaktuar humbje të thellë, për të vazhduar me fitore të njëpasnjëshme, sepse ne e kemi LIDER trashëgimtarin më të denjët të vlerave të luftës së UÇK-së dhe njërin prej më meritorve në shtetë ndërtimin e Kosovës, kurse ju keni një kandidatë për Kryeministër i cili ka qenë kundër këtyre vlerave që ti mendon se jeni trashëgimtarë i tyre”, ka thënë ai.

“Andaj ju garantojë se në këto zgjedhje NISMA Socialdemokrate do të jetë befasia në nivelin qëndror, kurse për juve do të jetë humbja më e thellë që keni pësuar ndonjëherë në Malishevë”, tha ai

Kategoritë
LajmeVendi