New York, berberi 107-vjeçar i librit Guinness (Foto-Video)

Të gjithë e kërkojnë dhe të gjithë e duan, sepse askush nuk mund të ketë një përvojë si ai: 95 vjet nga karriera e tij dhe tani në moshën 107 vjeç, Anthony Mancinelli nuk ka asnjë plan për të dalë në pension. “Unë kam lindur në Itali, afër Napolit, – ka thënë ai. – Unë kam filluar të bëj berberin këtu në Amerikë kur kam qenë 12 vjeç, që atëherë nuk kam mungesë klientësh”.

Kategoritë
KurioziteteTë ndryshme

Të ngjajshmet