Nëse iu bëhen kështu gishtat kur i fusni në ujë, shkoni menjëherë te mjeku, ja arsyeja…

Një gotë ujë mjafton për të zbuluar shumë gjëra për organizmin tuaj, që mund të mos e keni menduar më parë.

Nëse gishtat tuaj marrin një ngjyrë të bardhë në blu, atëherë ju keni probleme me qarkullimin e gjakut.

Provojeni:

Mbushni një gotë me ujë të ftohtë.

Zhysni në të majat e gishtava e të dorës dhe lërini për 30 sekonda.

Kjo do t’ju tregojë nëse jeni të shëndetshëm apo keni probleme shëndetësore.

Kështu, kjo tregon se ndryshimi i temperaturës mund të shkaktojë probleme me enët e gjakut në gishta, veshë dhe hundë.

Si rezultat, këto pjesë të trupit nuk kanë gjak të mjaftueshëm dhe mund të ngurtësohen.

Problemet e qarkullimit mund të shkaktohen nga mpiksjet e gjakut që mund të jenë shumë të rrezikshme.

Ato mund të arrijnë zemrën ose mushkëritë dhe të bëhen potencialisht vdekjeprurës.

Kategoritë
KurioziteteShëndetësiTë ndryshme

Të ngjajshmet