Nëntori

Thuhet se nëntori është muaj i shqiptarëve. Data e 28-të e këtij muaji, në vete ndërlidh disa momente historike, por ndër më të rëndësishmet mbetet Shpallja e Pavarësisë së Shqipërisë. Rastësisht (apo jo), me këtë datë lindi komandanti legjendar Adem Jashari ndërsa Ushtria Çlirimtare e Kosovës me 28 nëntor 1997 hapur u shfaq në publik për t’i treguar qëllimet e saj. Për këto dhe shumë arsye të tjera, nëntori është muaji në të cilin jo vetëm festohet, por edhe reflektohet për të arriturat, ngecjet e sfidat e kombit shqiptar. Reflektimi është më se i domosdoshëm… Më shumë

Kategoritë
Artikujt me Zë

Të ngjajshmet