Nëna kapet në kamerë duke braktisur djalin dyvjeçar

Një nënë në Texas është kapur nga kamerat e sigurisë duke braktisur djalin e saj para derës së një shtëpie.

Gruaja është incizuar në kamerat e shtëpisë më 17 nëntor në Spring të Texasit.

Ajo po tërhiqte zvarrë djalin të cilin e la para shtëpisë së një familjeje të panjohur, raporton ABC.

Babai i djalit të vogël jeton në shtëpinë fqinje dhe policia ende nuk ka konfirmuar nëse ish-bashkëshortja e tij kishte ngatërruar shtëpinë me atë të fqinjit.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet