Në Spitalin Rajonal në Prizren 18 pacientë të hospitalizuar janë pozitivë, 26 me simptoma duke I pritur reazultatet

Drejtori I Spitalit Rajonal në Prizren dr. Afrim Avdaj në një takim që është organizuar në mjediset e Shtëpisë së Bardhë njoftoi se aktualisht në spital janë të hospitalizuar 44 pacientë, 18 prej të cilëve janë pozitivë, kurse 26 të tjerë me simptoma, duke i pritur rezultatet.

Në takim më kryetarin e Komunës, zyrtarët e sigurisë dhe zyrtarë të shëndetesisë primare dhe të QRSHP-së, Avdaj theksoi nevojën e shtimit të shtretërve, si dhe të krijimit të hapësirave të pajisura me oksigjenoterapi dhe respiratorë.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet