Në fotografi gjenden dy zebra, njerëzit nuk mund të pajtohen se kush po shikon kamerën

Fotografi Sarosh Lodhi fotografoi dy zebra në Kenia vitin e kaluar.

“Jam munduar të bëj fotografi krijuese. Në një moment, pashë dy zebra që i afroheshin njeri-tjetrit dhe kështu u krijua fotografia, e cila përfundimisht u bë iluzion, ”shpjegoi Lodhi

Përkatësisht, është e pamundur të thuash me siguri se cilën zebër po shikon në kamera dhe njerëzit e kanë diskutuar atë për ditë.

Parveen Kaswan postoi foton në Twitter javën e kaluar dhe pyeti përdoruesit e këtij rrjeti se çfarë mendojnë ata, dhe ata janë në mëdyshje.

Çfarë mendoni ju? /Gazeta e Re/

Kategoritë
KurioziteteTë ndryshme

Të ngjajshmet