“Ndragheta”, kërkohen 6 vjet burg për kampionin e Botës

Telashe serioze për Vincenzo Iaquintas, 38-vjeçarin kampion bote me Italinë në vitin 2006. Në kuadër të procesit gjyqësor “Aemilia”, kundër organizatës mafioze “Ndragheta”, prokuroria ka kërkuar 6 vite burg për ish-sulmuesin e Juventusit dhe të kombëtares së kaltër. Babai i tij, Giuseppe, rrezikon një dënim shumë më të mirë, deri 19 vite burg.

Organi i akuzës, në përfundim të procesit “Aemilia” për inflitrimin e “Ndraghetas” në Emilia Romagna ka kërkuar dënimin e 151 të akuzuarve për një total 1712 vite burg.

Kategoritë
Sport

Të ngjajshmet