Ndihmësi i Ministrit të Transportit të BiH u shfaq me maic në seancën e mbajtur përmes internetit

Željko Matoc, Ndihmës i Ministrit të Transportit dhe Lidhjeve Denis Lasić, nuk ka veshur një këmishë, kështu që ai ishte ulur para një laptopi në një maic.

Një atmosferë e tillë e relaksuar e tërhoqi atë shumë pak, kështu që në një moment ai vendosi të bënte një meze të lehtë, raporton N1. Ndërsa të tjerët debatuan dhe e shikuan të hutuar, Matoci hante darkë.

Seanca e Dhomës së Përfaqësuesve të FBiH transmetohet në internet dhe mund të pasohet nga të gjithë qytetarët e BiH.

Kategoritë
LajmeRajoni

Të ngjajshmet