Ndërron jetë Stan Lee, krijuesi i Spiderman

I lindur më 28 dhjetor të vitit 1922 në New York, Stan Lee njihet si krijuesi i Spiderman, Hulk, Iron Man, X-Man, Fantastic Four dhe karaktereve të tjera.

Në moshë 95-vjeçare, ka ndërruar jetë Stan Lee, krijuesi i karaktereve të famshme botërore si Spiderman, Hulk dhe Iron Man.

Avokati i familjes Lee, Kirk Schenk, tha se themeluesi i Marvel Comics dhe krijuesi i superheronjve të paharruar ka ndërruar jetë dje në Los Angeles.

Nuk janë dhënë detaje mbi shkakun e vdekjes së Lee.

I lindur më 28 dhjetor të vitit 1922 në New York, Stan Lee njihet si krijuesi i Spiderman, Hulk, Iron Man, X-Man, Fantastic Four dhe karaktereve të tjera.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet