Mustafa përkujton Smajl Hajdaraj

Në 17 vjetorin e vrasjes së ish-deputetit të LDK-së Smajl Hajdaraj kryetari i LDK-së Isa Mustafa e përkujton dhe shpreh dhimbje për humbjen e tij.

“Smajl Hajdaraj ishte deputet e aktivist shembull se si mbrohet liria dhe kultivohet demokracia në vend. Hajdaraj ishte atdhetar i cili nuk kurseu veten deri në ditën e fundit të jetës, dhe humbja e tij nuk është humbje vetëm për familjen e tij, por edhe për gjithë Kosovën”, ka theksuar Mustafa.

Kategoritë
Vendi

Të ngjajshmet