Murtezaj: Unë besoj fuqishëm ne ligj e drejtësi, do t’i drejtohem Gjykatës

Ish-drejtori i ATK-së, Ilir Murtezaj ka thënë se këto fakte i ka paraqitur për shkak të ushtrimit të presionit të ambasadave të huaja, që sipas tij mos ta lejojnë vazhdimin e gjendjes së rëndë në ATK.

“Këtu dola dhe paraqita këto fakte për hir të ushtrimit të presionit të ambasadave të huaja që të mos lejoj vazhdimin e kësaj gjendje. Unë besoj fuqishëm ne ligj e drejtësi. Këtij vendi do ti vije dita që njerëzit të japin përgjegjësi”, ka thënë ai, teksa ka shtuar se do t’i ndjek të gjitha anët ligjore.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi

Të ngjajshmet