Muriqi: Është koha e solidarizimit, në iniciativën e klubit do të kontribojë duke falur një pjesë të pagës

Muriqi iu bashkua transmetimit drejtpërdrejtë të FBtv në Instagram i cili foli pë situatën e pandemisë transmeton Gazeta e Re

25 vjeçari njoftoi për situatën në Kosovë dhe i bërri thirrje që të gjithë të qëndrojnë në shtëpi.

” Me të vërtet mbyllja në shtëpi është mjaft e vështirë por tani është koha që të kujdesemi për vete, i bëj thirrje të gjithëve që ta rrespektojmë rregullat dhe të qëndrojmë në shtëpi” tha Muriqi

Muriqi ka njoftuar për inicativën që filloi Fenerbahçe ku të gjithë lojtarët ia falën një pjesë të pagës qytetarëve turk të cilët janë në kushte të vështirra në këtë kohë pandemie.

” E kemi borxh që të solidarizohemi me njëri tjetrin, unë dhe të gjithë kolegët e mi do të bashkangjitemi kësaj iniciative. Duhet të ndihmoj popullit të vendit ku jetojmë e zhvillojmë karrierën tonë” tha Muriqi.

Kategoritë
Sport

Të ngjajshmet