MSh të hënën nis nënshkrimin e kontratave me specializantët e ri

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se të hënën nis nënshkrimi i kontratave me specializantët e ri.

Lista e parë e specializantëve të cilët do t’i nënshkruajnë kontratat të hënën, ka emrat e 200 personave.

 

MSh ka njoftuar se kandidatët të cilët paraqiten për të marrë kontratat duhet të kenë me vete kopjen e letërnjoftimit, si dhe kopjen e xhirollogarisë bankare.

 

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet