Mposhtni vapën e madhe duke konsumuar këto ushqime

Nëse mendoni se nuk ju intereson se çfarë hani gjatë temperaturave të larta verore, e keni gabim.

Ekzistojnë ushqime të caktuara që freskojnë trupin tuaj pa qenë të vetëdijshëm për këtë, transmeton Gazeta e Re.

Këto janë dhjetë ushqimet që ju ndihmojnë të qetësoheni:

1. Spinaq

2. Pini supë në mbrëmje

3. Zgjidhni ushqimin djegës

4. Hani shalqi

5. Rritni marrjen e shafranit

6. Ulni karbohidratet

7. Hani më pak mish

8. Hani qepë

9. Konsumoni gjellë dhe pije që përmbajnë nenexhik

10. Zgjidhni ushqimet e bëra me qumësht kokosi

Kategoritë
KurioziteteTë ndryshme

Të ngjajshmet