Motoçiklisti kosovar zë vendin e parë në garën Motorcross –OffRoad (Foto)

Efe Temo fitoi vendin e parë në Garat Motorcross (Off Road) të organizuara nga Federata e Motoçiklistëve të Maqedonisë dhe Komunës e Velezhit që u mbajt në Velezh të Maqedonisë.

Në këtë garë kishte garues nga shtetet e rajonit ku i vetmi garues nga Kosova ishte Efe Temo i cili arriti të lej mbrapa kundërshtarët duke fituar vendin e parë kështu ai ka shënuar edhe rekordin në këtë garë, transmeton Gazeta e Re.

Kategoritë
Sport

Të ngjajshmet