Mjekët protestuan duke e kthyer shpinën Brnabić-it dhe Lončar-it në Novi Pazar

Gjatë vizitës në Novi Pazar, mjekët dhe stafi mjekësor i Spitalit të Përgjithshëm iu kthyen shpinës Kryeministrit të Serbisë, Ana Brnabić dhe Ministrit të Shëndetësisë, Zlatibor Lončar.

Kryeministri Ana Brnabić dhe Ministri i Shëndetësisë Zlatibor Lončar vizituan Spitalin e Përgjithshëm në Novi Pazar, me qëllim që të binden për situatën në atë qytet në lidhje me epideminë e virusit korona, dhe ato u mirëpritën nga Ministri Rasim Ljajić./Gazeta e Re/

Kategoritë
LajmeRajoni