Ministri i jashtëm Pacolli pranon kredencialet e Konsulles së Përgjithshme të Turqisë në Prizren

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, z. Behgjet Pacolli, ka pranuar letrat kredenciale nga Konsullja e Përgjithshme e Republikës së Turqisë në Kosovë, Eylem Altunya.

Në takim, Konsullja Altunya ka folur për aktivitetet dhe synimet e Konsullatës së Përgjithshme. Në veçanti, është diskutuar për rëndësinë historike dhe kulturore të qytetit të Prizrenit.

Me këtë rast, Ministri Pacolli ka ofruar gatishmërinë për mbështetjen e plotë të Ministrisë së Punëve të Jashtme për Konsullatën e Përgjithshme turke në Prizren.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet