Messi njoftoi përfundimin e “luftës” me Barcelonën: Unë kërkoj falje dhe marr përgjegjësi

Lionel Messi njoftoi përfundimin e “luftës” me Barcelonën. Kapiteni i Barca shpjegoi veprimet e tij gjatë afatit kalimtar të verës në një intervistë të madhe ekskluzive për gazetën Sport.

Messi kishte një takim me trajnerin e ri Ronald Koeman më 21 gusht kur ai i tha atij se donte të largohej nga Barcelona.

Messi kishte një klauzolë në kontratën e tij, sipas së cilës ai mund të largohet nga klubi falas, dhe Barca pretendoi se skadoi në qershor, dhe se ata do ta lirojnë atë për vetëm 700 milion euro.

Pas kësaj, pasoi një “çmendinë” e vërtetë, avokatët u përfshinë në gjithçka, dhe në fund, Barca fitoi mosmarrëveshjen sepse udhëheqja e La Liga vendosi në favor të tyre.

“Pas kaq shumë konfliktesh, unë dua t’i jap fund përfundimisht të gjithave. Tani të gjithë duhet të jemi të bashkuar, sepse kjo është mënyra e vetme për të përmbushur të gjitha qëllimet. Për sa më përket mua, unë marr përgjegjësinë për gabimet e mia. Nëse bëra një gabim, e bëra për të bërë Barcelona më mirë dhe më i fortë ”, tha Messi.

Argjentinasi u kërkoi falje tifozëve për traumën që u shkaktoi atyre gjatë kësaj vere kur u njoftoi se po largohej nga ekipi.

“Unë ju kërkoj falje tifozëve nëse i ofendoj me lëvizjet e mia ose me ato që thashë. Por ata duhet ta dinë që unë e bëra atë gjithmonë duke menduar se çfarë është më e mira për klubin,” tha Messi.

Kategoritë
Sport

Të ngjajshmet