Meghan Markle: Njerëzit nuk janë robotë dhe nuk mund të riparohen

Meghan Markle ka dhënë përsëri një mbështetje jo-egoiste për gratë në një status shoqëror të pa lakmueshëm.

Konkretisht, ajo vizitoi një furrë buke, ku reflektoi për adaptimin e saj të vështirë për mjedisin e ri.

“Njerëzit nuk janë robotë dhe nuk mund të riparohen, por duhet të perceptohen si qenie të cenueshme për t’u trajtuar. Origjina, jeta dhe përvojat tona mund të jenë të ndryshme, por ajo që na lidh, mendoj, është shpresa, frika dhe pasiguria jonë”, tha dukesha e Sussex, duke shtuar se ajo mendon se është e natyrshme për të gjithë dhe se duhet të kërkojmë ngushëllim.

Për gruan që ajo bënte ëmbëlsira me mesazhe inkurajuese, Meghan zbuloi një tjetër nga mendimet e saj për njerëzit që mund t’i ndihmojnë ata të përballen me sfidat e jetës.

“Kur hiqni të gjitha shtresat e tyre, veçanërisht grave, ju mund të gjeni një lidhje dhe mirëkuptim për njëri-tjetrin,” tha ajo. Ndryshe, Meghan kohët e fundit shprehu pakënaqësi për jetën e saj në Britani të Madhe në një dokumentar për jetën e saj dhe princit Harry, duke thënë se ajo me të vërtetë po përpiqej të futet në mjedisin e ri, por nuk gjeti mbështetje.

“Nuk është e mjaftueshme për të mbijetuar, nuk është pika e jetës sonë,” tha Markle,

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet