Me rastin e festës së Bajramit KFOR-i turk ndihmon fëmijët me aftësi të kufizuara

Në kuadër të festave të Bajramit, Kryesia e delegacionit turk që vepron në kuadër të Misionit të Forcave Paqeruajtëse të Kosovës (KFOR) ka bërë shpërndarjen e karrocave për fëmijët me aftësi të kufizuara.

Duke theksuar rëndësinë e ditës së Bajramit KFORI’i Turk ka bërë të ditur se ka bërë shpërndarjen e pakove me veshmbathje ku nga kjo ndihmë kanë përfituar 200 fëmijë në shtatë komuna (Prizren,Dragash,Mamushë,Gjilan,Lipjan dhe Shtime)

Në deklaratën e tyre kanë theksuar se Republika e Turqisë do të vazhdojë ndihmave ndaj Kosovës. /Gazetaere

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet