Me mbështetjen e TIKA-s, mjalti i Podujevës në drejtim për tu bërë brend botëror (Video)

TIKA vazhdon të forcojë ekonomitë familjare në Kosovë, duke ngritë kapacitetet e prodhimeve bujqësore.

Me mbështetjen e siguruar nga TIKA, me anë të trajnimeve nga ekspertë dhe mbështetjen për anëtarët e Shoqatës së Bletarëve ”E Bukura Mbretëreshë” Podujevë në Komunën e Podujevës, sektori i bletarisë brenda tri viteve do të kontribuoj me mbi gjysmë milion euro.

Mjalta e Podujevës në drejtim për tu bërë brend/Poduyeva balı markalaşıyor

"Begatia, shëndeti dhe fati qofshin gjithmonë me ju"TIKA, vazhdon të forcojë ekonomitë familjare në Kosovë, duke ngritë kapacitetet e prodhimeve bujqësore.Me mbështetjen e siguruar nga TIKA, me anë të trajnimeve nga ekspertë dhe mbështetjen për antarët e Shoqata e Bletarëve ''E Bukura Mbretëreshë'' Podujevë në Komuna e Podujevës, sektori e bletarisë brenda tri viteve do të kontriboj me mbi gjysmë milijon euro.———————————————————————————-"Her zaman bereket, sağlık ve şansınız bol olsun."TİKA, Kosova'da aile ekonomilerilerini güçlendirmeye devam ediyor. Tarımsal üretim kapasitelerini arttırmaya devam ediyor.Podujeva Belediyesinde E Bukura Mbretëreshë Derneği üyelerine sunulan uzman eğitimleri ve destekler ile arıcılık alanına üç yıllık bir süreçte yarım milyon avroyu aşacak katkı TİKA tarafından sunuldu.

Publiée par TİKA Kosova sur Mardi 15 octobre 2019

Kategoritë
EkonomiLajmeVendi

Të ngjajshmet