Mali i Zi Airlines do të fluturojë në linjën Tivat-Beograd 29 herë në javë

Mali i Zi Airlines do të shtojë një fluturim tjetër të përditshëm midis Tivatit dhe Beogradit  gjatë sezonit të ardhshëm të verës.

Transportuesi kombëtar i Malit të Zi planifikon të fluturojë deri në 29 fluturime në javë midis dy qyteteve nga qershori deri në shtator.

Kjo është një rritje e konsiderueshme nga 22 rotacionet e vitit të kaluar në javë, sipas portalit Ex-Aviashen.

Beogradi është destinacioni më i kërkuar i Airlines të Malit të Zi, dhe numri i pasagjerëve në fluturime nga ajo kompani drejt kryeqytetit serb u rrit me tre përqind gjatë vitit 2019, njoftoi B 92.

Kategoritë
LajmeRajoni

Të ngjajshmet