Makina Tesla tërheq zvarrë avionin

Kompania amerikane Tesla ka kryer një demostrim në aeroportin e Melburnit në Australi.

Makina në fjalë ka qenë Tesla Model X P100D, që shfaqet duke tërhequr një avion për 300 metra.

Tesla ka marrë dhe një rekord Gines për këtë, pasi makina e saj bëhet makina elektrike e parë që prodhohet për konsumatorët që arrin të tërheqë një avion kaq të madh.

Kategoritë
Të ndryshmeTeknologji

Të ngjajshmet