Majmuni që duket si ‘body builder’ habit vizitorët

Një majmun muskuloz e seksit femër që duket si një ‘body builder’ ka lënë vizitorët e kopshtit zoologjik të habitur.

Vizitori Santeri Oksanen, 34 vjeç, tha: -“Nuk mund të besoja se sa të mëdhenj që i kishte muskujt majmuni.  Majmunët e tjerë ishin shumë të vegjël në krahasim me atë.

Të  gjithë dukeshin pak të frikësuar prej tij. Duket sikur ai po garon në një konkurs ‘body builderi’”.  Kjo specie e majmunit jeton thuajse tërësisht në pemë dhe rrallë zbret në tokë dhe për këtë arsye ai  duhet të kenë muskuj të fortë për të lëvizur.

Kategoritë
KurioziteteTë ndryshme

Të ngjajshmet