Lumturia e pandës duke shijuar borën e parë (Video)

Një panda e madhe në Kopshtin Zoologjik Kombëtar të Smithsonian në Uashington është regjistruar duke shijuar reshjet e para të borës.

Kopshti Zoologjik e postoi videon e pandës Bei Bei të enjten, e cila shihet duke u rrokullisur dhe ngjitur në pemë.

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet