Limuzina e parë e së ardhmes VW për herë të parë në rrugë

Volkswagen do të prezantojë kryesisht automjete të kufizuara në tregun kinez në panairin e ardhshëm të veturave në Pekin, por në botë do të prezantohet Touareg i ri dhe koncepti I.D. Vizzion.

Vizzion paraqet vizionin e Volkswagen për automjetet elektrike të së ardhmes me veturën e pestë të re autonome që përfaqëson autonominë absolute të automjeti.

Kjo limuzinë e së ardhmes nuk ka një sistem kontrolli, pedale ose një pult kontrolli standard.

Megjithëse një sistem plotësisht autonom nuk do të jetë në dispozicion për konsumatorët, pasi teknologjia tjetër do të gjendet në produktin përfundimtar që duhet të dal në treg në dy-tre vitet e ardhshme.

Koncepti Vizzion ka dy motorë elektrikë që japin 150 kuaj fuqi, ndërsa nga 0-100 km / h arrin për 6.3 sekonda. Shpejtësia maksimale e veturës është 180 km/h.

Vizzion me një mbushje të vetme mund të arrijë 665 kilometra.

Kategoritë
Të ndryshmeTeknologji

Të ngjajshmet