Leopardi dhe antilopa u takuan në burim, kameramani u befasua nga ajo që ndodhi

LEOPARD dhe nilgai, i njohur ndryshe edhe si demi blu ose antilopa blu (antilopa më e madhe aziatike), pinin ujë së bashku një ditë të nxehtë, dhe nga rezerva ku ishte bërë regjistrimi, ata thonë se nuk kanë parë ndonjë gjë të tillë për 15 vjet.

Një moment befasues kur një gjahtar dhe pre që pinin nga i njëjti burim vetëm disa metra larg ishin filmuar së fundmi në Rezervënin Jhalana në Jaipur, Indi. Një takim i rrallë u sponsorizua ndoshta nga një ditë e nxehtë. Përkatësisht, temperatura atë ditë ishte mbi 46 gradë. Disa gjithashtu komentuan se leopardi mund të mos ketë qenë i uritur.

Ndërsa leopardët zakonisht kërcasin kafshë më të vogla si pallua, majmunë ose këlyshë demesh blu, parku thotë se një moment i tillë paqësor nuk është parë për 15 vjet. Shikoni si dukej.

https://www.youtube.com/watch?v=odb719NaRXA

Kategoritë
Të ndryshme