Legjenda e Egjiptit Muhamed Salah u emërua në mesin e 100 njerëzve më me ndikim në botë

Legjenda e gjallë e Egjiptit, Muhamed Salah u emërua ndër 100 njerëzit më me ndikim në botë

Muhamed Salah ka fituar adhurimin e tifozëve të futbollit për personin e tij të përulur

Tifozët e futbollit po urojnë në mediat sociale, po tubojnë lavdërime për Muhamed Salah pas përfshirjes së tij në listën e 100 njerëzve më me ndikim në botëtë të revistës Time Magazine.

Muhamed Salah, i cili ka fituar admirimin e tifozëve të futbollit si në dhe jashtë fushës për shkak të personit të tij të ngrohtë, të paraqitur si një nga gjashtë yjet e mbuluar në edicionin e fundit të revistes Times.

Njerëzit egjiptianë përdorën intervistën e tij me revistën amerikane për të shprehur mbështetjen e tij për të drejtat e grave.

“Duhet ta mbështesim gruan më shumë në kulturën tonë,” tha Salah, 26 vjeç, në intervistën e tij me Time Magazinë. “Kjo duhet të jetë, nuk është fakultative.” /Gazetaere.com/

Kategoritë
Sport

Të ngjajshmet