Ky vend i heq vizat Kosovës për shkak të sportit?

Ky vend i heq vizat Kosovës për shkak të sportit?

Shteti i Bjellorusisë, pritet ti heq vizat shumicën e shteteve evropiane përshkak të Lojërave Evropiane të vitit 2019.

Sipas ”Zeri”, Në Minsk po diskutohet që heqjen e vizave t’ju plotësohet për disa muaj shumë shteteve evropiane dhe Kosova mund të përshfshihet këtu.

Kategoritë
Sport